Klunkemassage

– med Dick Johnsons klunkevoks

En mands pung får kun sjældent stor opmærksomhed – den nærmest overses. Jeg tilbyder en asiatisk pungmassage alene eller i forbindelse med en fuld kropsmassage.

Massagen foregår i min klinik, hvor jeg har indrettet en oase til os. Et velopvarmet rum, oplyst af stearinlys.

Når jeg masserer din pung foregår det ved, at jeg sidder mellem dine ben og masserer. Jeg trækker forsigtigt i dine klunker, én af gangen. Masserer området mellem pungen og anus, ligesom jeg masserer området mellem pung og lår.

Lindrer depression

Asiatisk pungmassage er en massageform der lindrer depression, stress, potens, eksem og fertilitet – såfremt du skulle have behov for det. Jeg bruger Dick Johnsons klunkevoks, der er udviklet til netop denne massage. Dine klunker efterlades fløjlsbløde og dit velvære vil være i top.

Derudover afhjælper voksen rødme fra intimbarbering, svedne klunker efter sport eller en lang dag på jobbet. Kløe og lugt reduceres. Dine klunker bliver født på ny – og du kan tage en bøtte klunkevoks med dig, når du går.

Jeg arbejder efter reglerne om tavshedspligt. Hvad der sker i min bolig, bliver i min bolig. Der tages ikke referat og vores dialog er fortrolig.

Vi ses

Elizabeth