Fortællinger

Helle fortæller

Jeg vil gerne fortælle om den skønne oplevelse ved at få en behandling hos dig 🤷‍♀️  Den har gjort at min diabetes type 2 har så fine tal, at det er normalt og ikke længere behøver behandling med injiceret medicin.  Jeg fik diabetes type 2, da jeg få chok efter flere dødsfald i min nærmeste familie indenfor en kort årrække. Jeg har de sidste 12 år lidt af diabetes type 2, men nu er mine tal normale og uden behov for behandling. Med venlig hilsen Helle

  • Helle fik to behandlinger bestående af Tankefeltterapi, Shiatsu massage og Detox fodbad

Jesper fortæller

Jeg har ikke nyst eller været snottet. Og øjnene har ikke løbet i vand. Og har ikke spist allergi piller siden behandlingen med tankefelt terapi. Det er sku mærkeligt,men PYT det virker.

  • Jesper fik én behandling med Tankefeltterapi

Jørn fortæller

Kære Elizabeth.

Først og Fremmest tusinde tak for en fantastisk massage i går. Jeg har været utrolig afslappet i hele kroppen efter massagen og var faktisk meget træt i går. Gik tidligt i seng og sov som en sten hele natten. Det var en rigtig god oplevelse at få massage hos dig, og jeg er helt overbevist om, at jeg vil følge op med yderligere massager hos dig.

Du fik mig til at føle mig tryg og din omsorg gav en fantastisk ro i min krop . Det har også udløst en masse følelser, som jeg ikke har haft i lang tid. Endnu engang tak til dig.

  • Jørn fik én behandling med Tantra massage.

Pia fortæller

Tantramassage – da jeg gav min seksuelle krop en pause og min feminine krop et løft.

Det var grænseoverskridende at overlade min krop til en kvinde. Det er kun mænd der har rørt ved den, så at ligge nøgen og blottet, var svært. Ikke fordi det var svært som sådan – jeg har fået massage mange gange før, men denne gang vidste jeg, at min fine blomst – min yoni – skulle under kærlig behandling.

Jeg lagde mig på maven på madrassen og blev kælet for, nusset, masseret – det var himmelsk og roen indfandt sig i min krop. Da jeg blev bedt om at vende mig, føltes det helt naturligt og jeg havde ikke længere følelsen af at blotte mig. Nærmere at jeg gav plads. Specielt mine bryster og mave blev masseret. Bryster er jeg vant til bliver rørt ved, men maven. Den er altid lidt for tyk/ bulet/ oppustet til at det føles rart at den får fuld opmærksomhed, så det tog et par minutter, før jeg kunne slappe helt af igen. Det var en himmelsk oplevelse.

Jeg vidste det ville ske. At min yoni skulle de-armeres. Jeg var derfor vidende om, at jeg ville blive masseret dér. Med forsigtighed, ømhed og omsorg blev mit venusbjerg og mine skamlæber masseret. Jeg bemærkede ikke at en finger blev indført i min skede, før den var der og den forsigtigt trykkede på et punkt inde i mig. Jeg vænnede mig til følelsen og fingeren forsatte sin vandring mellem punkterne indenfor.

Jeg kom gennem hele følelsesregistret. Først blev jeg ked af det og græd. Det gjorde jeg flere gange, når hun flyttede sin finger til nye punkter. Jeg nåede et punkt, hvor jeg brast i latter og næsten ikke kunne holde op med at grine – følelsen af lettelse, var så overvældende, at jeg næsten fløj i min latter.

1½ time senere tog jeg mit tøj på. Lettet, munter, smilende og glad tog jeg hjem og gik i seng. Det var en fantastisk oplevelse, jeg faldt hurtigt i søvn og sov uforstyrret hele natten.

  • Pia fik én behandling med Tantra massage