Omsorgsmassage

Vores kroppe har behov for bevægelse og berøring

Min omsorgsmassage er et tilbud om 1½ times massage af din krop. Jeg arbejder blidt, men dybdegående i de enkelte områder og kommer vidt omkring i dit landskab af myoser, hvirvler og hævelser.

Når jeg føler din hud har en jævn overflade, har jeg genskabt energiflowet i din krop. Da jeg arbejder i olie, tilbyder jeg et bad i forlængelse af min behandling. Venligst medbring eget håndklæde til behandlingen.

Er din krop anspændt eller anstrengt, kan du opleve myoser, muskel- og/ eller senespændinger og smerter i og på kroppen. Det kan fremkomme af ensformigt arbejde, sportskader, overbelastninger, stress, højt eller lavt blodtryk.

Jeg har god erfaring med behandling af træningsskader og har mere end én gang, afværget operation af adduktor senen, hos mænd.

Følelsesløshed i dele af kroppen

Af og til oplever jeg klienter der kommer med følelsesløshed i dele af kroppen. Det er min erfaring, at disse mennesker ofte har stillesiddende arbejde og slet ikke har opdaget, at følelsesløsheden har sneget sig ind på dem.

De fleste udvikler efterfølgende smerter i deres ben – og bliver oftest diagnosticeret hos lægen som værende rygproblemer. Disse klienter har som oftest også udfordringer med blodtrykket.

Følelsesløshed og/ eller smerter i områder på kroppen, er symptomer på, at din krop ikke er rask. Når jeg i min klinik oplever dette, kombinerer jeg oftest de forskellig tilbud jeg har. Ofte behandler jeg med omsorgsmassage og fod- eller håndbad. Det har jeg rigtig god erfaring med.

Hver behandling tilpasses dit aktuelle behov.