Tantramassage

Jeg tilbyder tantramassage til kvinder og mænd. Efter massagen, er der mulighed for et kort bad.

Tantramassage til kvinder

Oplev den feminine energi, når én kvinde masserer en anden kvinde. Nyd berøring af både din ydre krop og dit indre.

Din krop masseres dybt, men blidt. I min varetægt oplever du omsorgsfuldhed og nærvær, der hjælper dig med at få paraderne ned og giver dig adgang til mere inderlige følelseslag. Jeg løsner dit skjold og piller et lag af det panser, du omgiver dig af. Jeg arbejder i et tempo der sikrer, at både din krop og din psyke kan følge med.

Jeg masserer din krop, dine bryster, dine baller får dybdegående massage og din yoni. Bryster er ofte et overset område på kroppen – i hvert i forhold til omsorg. Din yoni masserer jeg indgående og sikrer både de-armering, healing og blid omsorgsmassage.

Din seksuelle krop får en pause. Din feminine krop får et løft.

Tantramassage til mænd

Din krop masseres blidt, følsomt og med stor omsorg og nærvær. Læn dig tilbage og tag imod. Jeg passer godt på dig.

Massagen tillader dig at geare ned, stresse af og give dig hen. Der er ingen forventninger til din præstation – du skal blot nyde min massage.

Tantramassage er kendetegnet ved at lade manden synke ned i sin krop og mærke sin maskulinitet. Med øget sensualitet får du en mere direkte adgang til dine følelse og din mandighed. Jeg arbejder i det tempo der sikrer, at både din krop og dit sind følger med. Jeg masserer hele din krop sensuelt og både dine baller og din lingam får stor og dybdegående opmærksomhed.

Tankefelt terapi ved behov

Jeg oplever af og til at min massage løsner traumer din krop holder på. Det forholder jeg mig til undervejs og ofte benytter jeg tankefelt terapi i min behandling.

Undervisning

Jeg har med succes undervist enkeltpersoner og par i tantramassage. Det enkelte forløb aftales mundtligt.

Jeg har deltaget i adskillige workshops, blandt andet her.