Kvinders udfordring

Både mænd og kvinder oplagrer spændinger og traumer i kroppen. Kvinder foretrækker at oplagre i deres vagina. Derfor har jeg de sidste år oplevet, at når jeg udfører massage i kvinders vagina (Yonimassage), reagerer kvinderne på forskellig måde på behandlingen. Nogle oplever en voldsom latter eller gråd, men reaktionerne er mangfoldige. Alle er dog udtryk for, at et traume er løsnet og de tilbagemeldinger jeg får, bekræfter det.

Årsager til disse spændinger og traumer er mangeartede og spænder vidt. Fødsler, seksuelle overgreb og hård sport er de almindeligste årsager, men ikke de eneste.

Helt anderledes er det, når vi taler om sygdom i underlivet.

Lichen Sclerosus er kronisk sygdomstilstand i vagina og området omkring. Jeg kan ikke helbrede sygdommen, men hjælpe dig med at få lindret symptomerne, hindre yderligere dannelse af arvæv og hindre udbredelse af sammenvoksninger i skeden og ved klitoris.

Symptomerne er helt eller delvist disse:

  • Kløe
  • Sviende/ brændende smerter som forværres ved samleje og vandladning
  • Hvide pletter i området mellem de indre og ydre kønslæber og omkring klitoris (de hvide pletter er fortykkelse af huden
  • Meget tynd og skrøbelig hud
  • Blødning i slimhinden
  • Små hudsprækker (fissurer), sammenvoksninger og forsnævringer i skedeindgangen og/ eller i hudfolderne ved klitoris
  • Svind af de indre kønslæber og/ eller klitoris

Årsagen til sygdommen kendes ikke, men fokus på Krop, Rygning, Alkohol og Motion – KRAM – kan afhjælpe sygdomme og lindre symptomerne.

Ved hjælp af dialog, tankefeltterapi og kropsmassage inkl. yonimassage, kan jeg hjælpe din krop ud af den stresstilstand, den er kommet i og dermed hjælpe til lindring sideløbende og efterfølgende din evt. behandling i sygehus regi.

I dialogen taler vi også om hvad du selv kan gøre, for at komme videreudvikling af sygdomme i forkøbet.

Information er fundet på www.lichensclerosus.dk, hvilken jeg henviser til for yderligere information.

Endometriose skal altid behandles af en autoriseret læge. Jeg kan alene lindre smerter og ubehag – ikke helbrede. Mit tilbud om hjælp, er lignende ovenstående.

reiki healing